Wat we doen vinden we fijn. We brengen onze leerlingen dichter bij elkaar en dichter bij techniek op een leerrijke en aangename manier. Helaas kost dit heel wat geld om materiaal aan te kopen en te kunnen deelnemen aan de buitenlandse races. Gelukkig kunnen we daarvoor rekenen op sponsors. Zonder hen kunnen we dit zeker niet. Deze mensen blijven geloven in het technisch onderwijs en blijven ons ook steunen. 

Bedrijven die zich geroepen voelen spring gerust op de kar en contacteer ons vrijblijvend.

ADOPT id’s missie is een gespecialiseerd consultancybedrijf te zijn dat bij bedrijven in de maak-, metaal bewerkende en verwerkende industrie hun engineering- en productieprocessen optimaliseert met de nieuwste en efficiëntste technologie  opdat zij hun concurrentieel voordeel verder uitdiepen.

 

OSG Corporation is ’s werelds grootste fabrikant van boor-, tap- en freesgereedschappen. OSG, opgericht in 1938, heeft binnen de productie-industrie een langdurige reputatie als leverancier van boor-, tap- en freesgereedschap.
OSG staat in de Japanse markt voor boor-, tap- en freesgereedschap op nummer 1 en eveneens bovenaan in de ranglijst wereldwijd, met een productie, verkopen en een technische netwerk dat 33 landen bestrijkt.

BO-Solutions is al 30 jaar een sterke speler op het vlak van de realisatie van precisieonderdelen voor de industriële en automotive sector. Onze ervaring en kennis van de behoeften van de markt maakten ons tot een gevestigde waarde binnen de sector van hydraulische onderdelen voor pompen en motoren. Maar ook industrieën zoals petroleumontginning, voeding, de farmaceutische sector en de wereld van design behoren ondertussen tot de vaste klantenportefeuille. Voor de realisatie van kleine tot middelgrote reeksen, prototypes en stukwerken zijn wij uw partner.

Bij Groep Vereenooghe kunt u terecht voor aankoop, verkoop en herstel van nieuwe en tweedehands personen-, bestel- en vrachtwagens. Wij zijn erkend verdeler van Certified Cars & Vans. Bovendien dragen we het AMG Performance en Van ProCenter label. Tenslotte zijn we ook een erkend smart center.smart center.

Regionale technologische centra (RTC’s) zorgen ervoor dat leerlingen en leraren arbeidsmarktgerichte technische en technologische competenties verwerven.
Specifiek ondersteunen RTC’s de laatste jaren van het secundair onderwijs bij de realisatie van de beroepskwalificaties van voornamelijk niveau 3 en 4.
Voor leerlingen uit opleidingen in de laatste jaren van het buitengewoon secundair onderwijs OV3, kunnen RTC’s ook projecten uitwerken voor het  verwerven van een beroepskwalificatie van niveau 2. 

In 1954 begonnen twee broers – met een onmetelijke passie voor vrachtwagens en techniek – een eigen atelier, in een bescheiden loods in Handzame.
Het was de start van wat zou uitgroeien tot het huidige Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.
Door de uitgebreide service en specifieke vakkennis die Braem aan zijn klanten kan bieden, wordt deze reputatie opgebouwd en ondersteund. De werkplaats beschikt over de nodige expertise en middelen om aan alle eisen van de klant te voldoen.

Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Met meer dan 17.000 werknemers en activiteiten in 50 landen, werken wij voor klanten uit de meest uiteenlopende industrieën van voedingsmiddelen en dranken tot medisch, energie en transport. We leveren een uniek assortiment atmosferische gassen en procesgassen, apparatuur en diensten. 

Quickletter heeft de ervaring, de capaciteit en bovenal de wil om de perfecte promotie-oplossing voor uw bedrijf te realiseren.
Kom gerust eens langs, u ontdekt ongetwijfeld de mogelijkheid die het best bij u past. Van belettering of bestickering van uw voertuigen, tot de promotie van uw bedrijf via banners, borden, gevelbekleding en totems. Quickletter creëert, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur. Het professioneel montageteam bezorgt u een piekfijne afwerking.
Gezien worden, herkend worden en herinnerd worden. Uw bedrijf positief in beeld.

Meer West-Vlaanderen, daar gaan we samen voor!
De komende jaren investeren we 250 miljoen euro in meer fietspaden, meer groen, meer opleidingen voor werknemers, meer kansen voor ondernemers en landbouwers, meer duurzaamheid, …
Meer West-Vlaanderen realiseren we samen met alle West-Vlaamse steden en gemeenten, samen met Vlaanderen en samen met Europa.